четвер, 3 березня 2011 р.

Коментар на статтю лжесвященика о. Євгена Оринина

Гарафіномаковійці, адепти окультно-забобонного вчення чарівниці з Буковини, взялися публічно грішити проти 1-ої Заповіді Божою, забувши, що порушення одного наказу Творця є порушенням цілого закону (декалогу). Виступають проти позиції Христової Церкви, богословів, тверезомислячих священиків і так далі. Нападають! Дійсно, твориться агресивна та неотесана секта, де замість Христа у центрі більше стоїть Гарафіна разом із своїм антихристиянським зловонним "народознавством".

Стаття о. Євгена Оринина з м. Кам'янець-Подільський (цікаво з якої конфесії цей лжесвященик) "Бог понад усе! Гарафіна Маковій - народознавець. Служить Господу Богу способом свого життя, а не мамоні" є свідченням, як служиться одночасно Богові та Його предвічному ворогові сатані, не слухається влади Христової Церкви, виступається проти її очевидної (від Господа) святості попри людські гріхи.

Захищаючи всі магічні штучки та темне забобонство Гарафіни Маковій, він насправді виявляє своє лукаве лице і погоджується з тим усім, що є явним смертельним гріхом у традиційному християнстві та постійною огидою в Господніх очах. "...Не будете ворожити, ані чаклувати" (Левіт 19, 26). Це все, отже, відводить від правдивого спасіння! Всяка магія - зв'язок зі злим духом чи духами.

Свої "бестселери" відома окультистка видає без жодного дозволу Церкви, пре проти церковного вчення, догматів, Слова Божого, нехтуючи заодно й такими не раз актуальними словами з Біблії апостола Павла: «…Жінка нехай учиться мовчки, в повній покорі. Навчати жінці я не дозволяю… Адам бо спершу був створений, а Єва потім. І Адам не був зведений, жінка ж, зведена, завинила…» (1 Тм. 2, 11-14.

"Забобони є відхиленням від релігійного почуття і практик, які воно передбачає"
(Католицький Катехизм).

"Не можете пити чаші Господньої і чаші бісівської"
(1 Кор. 10, 21).

Тому, виправдовуючи нехристиянське вчення Гарафіни Маковій, згаданий о. Євген і йому подібні самі перебувають у диявольській пастці і ще інших, на нещастя, зводять на погибель у власній непокорі. Якщо не покаються та не звільняться від сатанинського впливу, то погублять навіки свої душі в пеклі: забобони, прикмети - вираз окультизму.

2 коментарі:

  1. Світло та темрява не поєднуються!

    ВідповістиВидалити
  2. Правильне імя макавіївця Євгена Оринина - Євген Шелепало. Він має невеличку парафію в с.Оринині Камянець-Подільського району Хмельницької області. З приходом нового правлячого єпископа УАПЦ Адріана Кулика, Шелепало разом з іншими макавіївцями був заборонений за сповідання окультного вчення Гарафини Макавій, на що він разом з громадою перейшов до УПЦ-КП, де макавіївці почувають себе набагато комфортніше. Митрополит Антоній Махота за це нагородив Шелепало черговою нагородою (камілавкою).

    ВідповістиВидалити